Sunday, November 6, 2011

happy aidiladha :)

hye hye , mooooo , bunyi apa ? bunyi lembu ! yeahh , pandaii . hahah , okay lah , selamat hari raya aidiladha kawan-2 , muahhh . ecehh , poyo je kan ? main kiss-2 nie , muahahahahah :D iteww tak balik kg lahh , iteww duduk rumahh , tengok orang sembelih lembu belakang rumah . kau ada ? tak ada kan ? jeles letteww !

nahh , tengok ! orang raya kami pergi berkelah . hahaha , kau ada ? sedapp weyh , aku masak . kenapa ? tak percaya sudah !

gambar nie muka aku tak boleh blah kan kan . macam nak bagi buku lima je , muahaha . konon nak jadi model tapi tak terjadi , aishhh :P

yang nie dah kenapa ? haha , nak lompat tapi tak jadi , semua gambar aku tak menjadi , adoii , tu lahh susah jadi org catik :D #okay , tiba-2 .

very sporting parents , mama and abah . ini lahh dia , haha . en.azmi and pn.norita , phewitttt  .

okay lahh , happy aidiladha to all muslim , may ALLAH bless us , no duit raya tapi kalau nak daging banyak lahh . jap aku amik dalam peti ais , hihi . merepek je aku niee :D

kbaii :)

No comments:

Post a Comment